Welkom op de website van De Teddyboys

DIT ALBUM IS BIJ DIVERSE GROTE RADIO STATIONS ALBUM V/D WEEK, ZELFS IN BELGIË

VANAF NU VERKRIJGBAAR HET NIEUWE ALBUM V/D TEDDYBOYS

8 maanden hebben ze er aan gewerkt met diverse bekende zangeressen zoals Jolanda v/d Weteringen, Wiesje Westerlaken en Sandra v/d Berg  het album is in diverse studio’s opgenomen.

Ma-Bi Recordings heeft het album uitgebracht, het album is vanaf nu te bestellen in iedere platen winkel, tv oranje shop Ruinen, special cd shop Breda vraag naar:
“De Teddyboys, liedjes voor iedereen” MB024.

Op zo. 23 febr. a.s te Nijkerk

Mmv De Teddyboys, Vinzzent, Quincy, John West, Imca Marina, Wesley Bronkhorst, Daantje, Roy Donders, Wannebiezz, zijn zomaar een aantal namen van de in totaal 36 top artiesten, die zondag 23 februari a.s. te zien zijn tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje (TV Oranje) in het Regthuys te Nijkerk. Voor deze opnamen zijn slechts een beperkt aantal kaarten online beschikbaar.

Wil je zeker zijn van een kaartje, bestel jouw ticket(s) dan nu online voor slechts € 7,50 incl. 2 gratis consumpties.
shop.ticketscript.com

Speciaal voor zaaleigenaren, organisatoren van feesten en partijen en trouwlustigen die met een super muzikaal duo hun feestje tot een FEEST willen laten uitgroeien.............vraag ons promotiepakket aan.

Bel met 06 516 550 44 of met 06 162 550 39.

 

Gratis promotiepakket

 

Mailen mag uiteraard ook. Klik op de button email in het menu.

KLIK HIERONDER OP DE CD HOES EN U GAAT GELIJK NAAR DE DOWNLOADSHOP OM HET NUMMER TE DOWNLOADEN.

De nieuwe single van de Teddyboys.

 

De nieuwe single van de Teddyboys heeft als titel "Als 'n kind kon ik wel huilen". De tekst is van Martje Dijckmans van de Teddyboys.

De single is nu legaal te downloaden door op de hoes hiernaast te klikken.

Klik hier om de clip van de single aan te vragen bij tv-oranje.

 

 

Klik hier voor de downloadshop van

TB-Records

 

Er was al lang een planning om Op Volle Piraten Touren op te starten samen met Chiel Montagne, de vroegere presentator van Op Volle Toeren. Vlak voor het grote gebeuren werd Chiel Montagne ernstig ziek en het programma werd geannuleerd. Het was allemaal te zien op TV Limburg zie; link

Zie ook ; www.facebook.com/opvollepiraten.touren

Nu gaat het programma toch van start, de organisatie heeft nu Lanning (de vroegere presentator van Hart voor Muziek) de presentatie in handen gegeven, ook Lanning is in de breedste zin Des woords `n oude rot in het vak.

Eindelijk is het Dan zover…..

Op Volle Piraten Touren, Mega Piraten Feest waarvan de entree-opbrengst GEHEEL gaat naar de stichting

“ Verwenevent “ ….Een stichting voor gehandicapte kinderen met een beperking. http://www.verwenevent.nl

Meer Dan 30 bekende artiesten treden belangeloos op voor het bovenstaande goede doel. Het programma wordt geheel voor TV opgenomen. Veel artiesten van grote naam, maar ook veel met weinig naam die toch regelmatig in het land optreden en wel eens op de radio te horen en op de TV te zien was. Er hebben zich tot nu toe al 74 artiesten aangemeld voor deze programma’s. Om ER maar enkele te noemen; Django Wagner, Duo NL, Woonwagen Duo, Bob Offenberg, Marco de Hollander, Teddyboy`s, Stanley Hazes, IJssel Duo, Rambo`s , Frank van Etten, Lenie Gerits, Frans Theunisz, Frank en Mirella, Country Wilma, Meister Martijn, de zingende kapper, mysterie Gast zanger / acteur uit Goede tijden, slechte tijden en vele anderen.

Het programma gaat met 30 artiesten van start op 7 April in de feesttent bij cafe Friends in Helden.(Kesselseweg 2) De entree is aan de kassa € 12.50 en in de Voorverkoop € 10.-

Meer informatie vindt u via : www.facebook.com/opvollepiraten.touren

Organisatie voor gehandicapte kinderen met een beperking.

Op Volle Piraten Touren gaat op zondag 7 april om 17.00 u van start in een grote feesttent te Helden Panningen en duurt 4 uur. Na het programma wordt de avond verder opgeluisterd met live muziek van de Teddyboys. De opbrengst gaat geheel ten goede naar de grootste stichting van verwenevent voor gehandicapte kinderen met een beperking.

Deze stichting bestaat al jaren en is groter dan Kika en aangesloten bij ANBI Gecertificeerd

zie www.verwenevent.nl

Diverse artiesten hebben zich al aangemeld waaronder Django Wagner, Duo Nl, Woonwagen duo, Jolanda Zomer, de Rambo`s, Zingende slager, Teddyboys en vele anderen. Misschien heeft U nog `n artiest of artieste die in het programma “Op Volle Piraten Touren” willen staan, stuur voor 1 februari `n mail naar; ovpt@ziggo.nl

Iedere artiest ontvangt een ruime onkosten vergoeding, drank en broodjes staan klaar.Het programma wordt compleet voor TV opgenomen. Artiesten begeleiding is in handen van Had Verheijen (europa`s beste steel gitarist) en Theo van Mullekom van stichting verwenevent

De presentator blijft nog een verrassing tot op het laatst. Volledige medewerking is al verleend door Emiel Hartkamp met diverse grote artiesten die wij later bekend maken.

“Op Volle Piraten Touren” en stichting verwenevent voor gehandicapte kinderen.

Tel. 06.16255039 mail: ovpt@ziggo.nl

De volgende “Op Volle Piraten Touren” staat in mei gepland.

Huub van de Teddyboys stopt met optreden bij de Teddyboys.

De broer van Huub, Mart Dijckmanns, de oprichter van De Teddyboys, gaat verder met Patrick Peulen die Huub vervangt. Mart heeft meer dan 20 nieuwe nummers geschreven en `n nieuw album komt binnenkort uit. Patrick Peulen is de man die al vaker met de Teddyboys als drummer optrad en een uitstekende vervanger is voor Huub Dijckmanns.

Jaren lang traden de broers Huub en Mart op, maakten talloze platen, stonden bijna op alle podia`s in Nederland, traden op in het buitenland en waren vaak op TV, stonden in Mega Piraten festijnen, het Gelredome met veel grote artiesten, waren op TV bij Nederland Muziekland, de Tros sterren.nl, Op Volle Toeren het programma van Chiel Montagne en hebben gouden LP`s in ontvangst mogen nemen van hun platenbaas. Mart Dijckmanns wil doorgaan tot hij 70 word, Mart schildert in zijn vrije tijd, was bij Man Bijt Hond met een schilderij overhandiging aan Martin Bosma van de 2de kamer, schilderde talloze artiesten,hij staat nu nog bijna elk weekend ergens in Nederland op `n podium, vaak ging hij de laatste tijd met Patrick en ze noemde zich dan, Teddyboy Matje en Patrick Patatje.

Broer Huub vond het reizen vaak te ver, terwijl hij nooit `n auto moest besturen (dat deed Mart altijd). Huub vond het ook genoeg geweest en vond dat de Teddyboys veel geboycot werden, dat er veel liedjes werden uitgebracht door maatschappijen van slechte artiesten en die door de radio`s grijs gedraaid worden betreft omkoperij en het absolute niet verdienen. Huub is een op en top ras muzikant maar niet zakelijk en onzeker van zichzelf maar veel kunstenaars zijn vaak onzeker, de een gaat drinken de ander doet vaak maar wat, je kunt perfect willen zijn, helemaal perfect word niemand, dat is heel simpel.

Vaak moet je bij TV opnames playbacken, in Duitsland is het verplicht, Huub deed dat niet graag en wilde altijd live zingen, ook al was hij de tekst soms kwijt .Huub en Mart zeiden weleens, de meisjes krijgen van ons geen natte broekjes meer maar wel natte ogen van de tranenschieters. Huub speelde diverse instrumenten en heeft ook `n tijd lang bij de Classics gespeeld, begeleide grote artiesten, om er n paar te noemen, Lee Towers, Imca Marina enz. enz. is `n perfecte zanger en is `n perfecte zanger met een aparte stem, kan eerste stem zingen maar ook 2de en 3de, maar de vervanger van Huub heeft ook een aparte stem en kan veel stemmen van artiesten evenaren. Mart de oprichter van De Teddyboys in de jaren 60, speelde ook in diverse bands en bespeeld 5 instrumenten, componeert en schrijft de liedjes zelf, en hij doet alles zelf afmixen in de studio`s, niet alleen voor de Teddyboys maar ook voor anderen artiesten.

Aangezien er veel boekingen staan voor 2013 waaronder diverse kermissen, heeft Mart Dijckmanns met Patrick Peulen besloten om de Teddyboys gewoon verder te laten gaan met live drums, accordeon, gitaar en background, ze zijn de studio ingegaan en zijn `n compleet nieuw album aan het opnemen, 9 nummers zijn al helemaal klaar, zo gauw als het album compleet is gaan ze naar iemand die op `t album van de Teddyboys zit te springen. Maar zoals gezegd Patrick Peulen zal voortaan als Teddyboy fungeren en Mart Dijckmanns wil minimaal doorgaan tot zijn 70ste. De eerste TV opname van Mart en Patrick was 30 September.

Ergens in Limburg komt eens een Teddyboy plein, ook zal Mart veel van zijn schilderijen daar tentoon stellen die hij in vele jaren schilderde, zijn eigen stijl, meer dan 300 stuks in de stijl van Picasso, portretten en sterrenbeelden. Vele liedjes die hij schreef zoals; Wij zijn nog steeds vrijgezellen, Ik zing als de zon schijnt, De hele wereld is `n gekkenhuis, Met bussen terug naar Holland, Met bussen vol naar polen, Adio, Ome Japie, Zo bruin als chocolade, Die dagen vol liefde en ook de nieuwe liedjes die eraan komen, zullen nog jaren lang in het geheugen blijven van de Teddyboy fans.

De Teddyboys leven voort.

Wij houden U op de hoogte

 

Chiel Montagne heeft een colum in de Panorama en schrijf hiernaast een stukje over onze single "Met bussen vol naar Polen". U kunt erop klikken en krijgt dan in een nieuw scherm een groter formaat.

 

De grootste oranje fan aller tijden samen met De Teddyboys aanstaande maandag 28 mei 2de pinksterdag op RTL 7 om 22.00 uur.

De Teddyboys maakte `n EK clip, (super single) “Met Bussen Vol Naar Polen” aan deze clip verleende de grootste oranje fan zijn medewerking met vele fans.

De clip scoort hoge cijfers bij www.feestclips.nl en de single is genomineerd bij www.troskompas.nl

Wilt u meer weten, horen of zien mail ons en wij houden u op de hoogte.

info@deteddyboys.nl

Kijk ook bij www.giel.vara.nl of op www.tvoranje.nl ( bij; breng je stem uit voor het oranje elftal).

Binnenkort zijn De Teddyboys in diverse TV programma`s te zien, waaronder ook TV Limburg en TV 3ML , daar zijn De Teddyboys met hun single clip van de week.

Ook Chiel Montagne bekend van het programma Op Volle Toeren, draagt zijn steentje bij en vond het een super nummer.

Diverse bladen, waaronder Panorama, Telegraaf, en regio bladen zoals zondags nieuws schenken hun aandacht aan het lied “Met Bussen Vol Naar Polen”.

De Teddyboys blijven er vrij nuchter onder, het motto is -- Het publiek zal de scheidsrechter zijn – en niet alleen de radio`s, maar we hebben radio`s nodig, kort samen gevat we hebben elkaar nodig.

Zonder artiesten en zangers, moet je je realiseren geen radio`s met muziek.

De Teddyboys zijn ook iedereen dankbaar die hun tot nu toe hebben gesteund en hun de kracht geven om door te gaan, af en toe oud bollig zoals het weleens genoemd word bij de radio`s, maar het zijn afgestudeerde ras muzikanten en weten precies wat de markt is en waar vraag naar is, vandaar dat ze heel vaak door heel het land optreden ondanks dat ze weinig op de bekende radio`s te horen zijn kent bijna heel Nederland hun liedjes zoals Oh Maruschka, zo bruin als chocolade, wij zijn nog steeds vrijgezellen, ik zing als de zon schijnt, die dagen vol liefde en vele andere.

Het is een feit dat de gouden LP`s van vroeger aan de muur fonkelen.

Beste vrienden maak er `n feest van en blijf op ons stemmen en zingen natuurlijk.

“Met Bussen Vol Naar Polen"

123,456,789,dan 10 en 11 en de rest komt vanzelf.

 

De uit Limburg afkomstige Teddyboys zijn door de jaren heen zeer bekend geworden met hits als "Wij zijn nog steeds vrijgezellen", "Ik zing als de zon schijnt", "Oh Maruska"etc. Met hun nieuwe aanstekelijke single "Met bussen vol naar Polen" proberen zij hoge ogen te gooien als het gaat om de ultieme EK 2012 HIT!

Diegene die de single van De Teddyboys download op;

KLIK HIER

Of

KLIK HIER

“Met Bussen Vol Naar Polen” en aan info@deteddyboys.nl de bevestiging stuurt, met naam en volledig adres, maakt kans om `n kaartje te winnen om èèn van de EK wedstrijden bij te wonen. Tevens krijgt hij of zij de originele clip van De Teddyboys die word gemaakt in samenwerking met de bekendste supporter, Graad Hendriks, De gevederde Oranje indiaan met de dikke trom uit Emmen, die bij alle belangrijke wedstrijden aanwezig is.Verder krijgt iedereen die de single “Met Bussen Vol Naar Polen” download en dat aan ons kan bevestigen, een origineel exemplaar met gesigneerde hoes door De Teddyboys gratis toegezonden.

 

 

Klik op de foto om deze in groot formaat te zien. Met een rechtermuis klik kunt u de foto in groot formaat downloaden als wallpaper.

 

DE NIEUWE SINGLE IS UIT, KLIK HIERNAAST OP DE HOES EN DOWNLOAD DE SINGLE LEGAAL VIA LEGALDOWNLOAD.
Beste fans. De nieuwe single is uit. Klik hiernaast op de hoes om de single legaal te downloaden. Ook kun je een stukje ervan beluisteren.

Lees alles over het nieuwe initiatief van De Teddy Boys

Teddy Boys De Piraten Carrousel

Nu op onze nieuwspagina.

-----------------------------------------------------------

Download nu onze single ''MARMERSTEEN BREEKT ALS GRANIET'' bij onze downloadshop. KLIK HIER

-----------------------------------------------------------

Nieuws van de legendarische Teddyboys

De clip is dagelijks te zien bij diverse Tv stations zoals TV Oranje en de Tros. De nieuwe single van ons aankomend nieuwe album is in aantocht.

-----------------------------------------------------------

LET OP !!
De gebroeders Teddy Boys zijn ook te boeken per ½ u of 2 x ½ uur met orkest band, prijs nader overeen te komen.

Mail voor informatie naar teddyboy@home.nl of bel 0651655044

Nieuwe single van de Teddyboys nu in de downloadshop.

Nieuws: Heet van de naald kunnen wij u mededelen dat ons nieuwe album, "Vroeger en nu" klaar is. Klik hier om onze CD legaal te downloaden.

Voor optredens klikt u op de button agenda.

 

DE NIEUWE SINGLE

De nieuwe single is getiteld "Met bussen vol naar Polen" en zal de boeken ingaan als de ultieme EK-single.

------------------------------------------------------

Download nu, klik op de hoes.

--------------------------------------------

De single "De hele wereld is 'n gekkenhuis" van de Teddy Boys nu ook in het Limburgs en dan heet deze "De hiele waereld is 'n gekkenhoes".

De single "De hele wereld is 'n gekkenhuis" van de Teddy Boys is verkrijgbaar bij diverse Music Store`s.

Surf naar de nieuwspagina!

Klik hier voor de downloadshop van

TB-Records

You Tube Filmpjes van de Teddyboys

Telstar heeft in De Regenboogserie een CD van ons uitgebracht met gezellige oude nummers. Via de nieuwspagina is deze CD te downloaden.